Mitt første blogginnlegg

Hei!

Da har jeg tatt det steget som jeg har tenkt på lenge, men ikke har turt. Jeg har tullet mange ganger med å starte en blogg, men nå har jeg altså gjort det til tross for at det er kleint og skummelt. Grunnen til at jeg ønsker å starte denne bloggen er for å vise at livet ikke er så perfekt som det kan virke på sosiale medier! 

Jeg får vel presentere meg selv litt; jeg heter Isabel og er 27 år gammel. Jobber som sykepleier. Jeg er mamma til en herlig, sta og blid frøken på to og ett halvt år og er gift med en mann som virkelig stiller opp for oss! Jeg lever med kroniske smerter og utmattelse, og er under utredning for dette. Siden jeg ble gravid har jeg følt meg som en skrøpelig 90-åring, og det å føle at man ikke strekker til som mamma er en helt forferdelig følelse. Jeg vet at det er flere som har kjent på denne utilstrekkelighetsfølelsen som forelder/kone/kjærste/venn, og jeg tenker at det er så viktig at det mer åpenhet rundt dette. Det hjelper nemlig ikke å føle seg som verdens verste mamma, så går du på instagram og ser hvor “perfekt” alle andre har det. Siden jeg driver instagramkontoen isabelask, ble det naturlig at bloggen skulle hete det samme. 

Jeg ønsker å dele min hverdag som syk og forelder, og håper at ihvertfall EN til ikke føler seg alene i verden om dette. 

 

– Isabel 

 

 

 

4 kommentarer
  1. Tusen takk for at noen unge mennesker tør vise en side av seg selv som fb og andre sosiale medier vanligvis ikke viser. Stå på👍🏼MvhBjørg

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg