Innedag

Etter noen dager med jobb, barnehage og full fart, var det deilig å kunne roe det ned. Idag har vi drevet og kikket igjennom gamle bilder og videoer da Linnea var liten og hun synes det er så gøy! Et av nyttårsforsettene neste år må være å lage flere fotoalbum. Vi har laget noen av de, og Linnea (og vi selvfølgelig) synes det er så stas å se igjennom hva vi har gjort. Siden feberen ankom hos lille frøken i går, har vi holdt oss inne i dag. Det er neimen ikke lett da hun er høyt og lavt uansett om hun har feber. 

 

Album fra sommeren 2018

Mannen min og jeg har heller ikke vært noe i form, så det har vært en særdeles kjedelig dag hjemme her i dag. Man trenger en sofadag innimellom. Før man fikk barn kunne man bare gå å legge seg igjen når man var syk. Det er ikke helt godtatt lenger, det blir en vanlig dag aktivitetsmessig når man har en 2,5 åring i hus. Men i dag har ikke hun heller vært i form, og det er godt når aktivitetsnivået kan roes litt. 

Ønsker dere en fin lørdagskveld! Her blir det biffmiddag og en film/serie på skjermen. Har noen tips om en bra film eller serie?

– Isabel

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg