Julestemning

Da var denne hytteturen over for denne gang. Vi har hatt en så koselig tur, og vi har blitt enige om at dette må bli en tradisjon. Jeg er helt forelsket i omgivelsene der oppe! Så utrolig fint landskap når det er så kaldt som det har vært disse dagene. Snø på trærne og alt som var nedrimet, skikkelig julestemning! 

Wow! Legg merke til at det glitret ute. Det var ikke ordentlig snø fordi det var så kaldt, men det så ut som glitter.

 

I går hadde vi en mini julefeiring. Vi startet dagen med en overraskelse på frokosttallerkenen vår. Der var det et lite spakit pakket inn i cellofan. Vi fikk håndkrem, ansiktsmaske, hårstrikker, makeup-børster og ansiktskrem. Etter skituren i går hadde vi litt spa. Det var så deilig! Jeg tar meg aldri tid til å pleie meg selv, men gud så godt det er når man har gjort det. Vi fortsatte torsdagen med pynting av juletre, med rødvinsgløgg og julemusikk i bakgrunn. Når kvelden kom hadde vi en bedre middag, før vi pakket opp noen gaver. Vi avsluttet kvelden med Party Alias. Veldig vellykket dag!

Idag har vi spist en lang frokost før mamma, Cathrine og jeg reiste hjem igjen. Vi stoppet halvveis på turen og hadde pause med litt shopping. Nå er jeg hjemme igjen, og det var veldig deilig å kose på Linnea igjen! Flere som ser på Idol? Veldig klar for finale i morgen! Ønsker dere en fin helg.

– Isabel 

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg