Smokkeslutt og juledager

De siste dagene har gått i ett. Julaften ble veldig vellykket for alle sammen. Linnea var helt i ekstase når nissen kom. Vi har planlagt i lang tid i forveien at hun skulle gi smokkene sine til nissen, og at hun skulle få gave tilbake fra nissen. Hun løp og åpnet døra, slang posen med smokker til han og løp tilbake mens hun lo. Hun hoppet rundt og danset for hun var så glad for at julenissen hadde kommet. Vi åpnet først gaver til Linnea og min farmor og gaver farmor har gitt til oss før hun skulle bli hentet av taxi og Linnea skulle legge seg. Da Linnea skulle legge seg hadde hun blitt litt overtrøtt og fant selvfølgelig ikke bare en, men to smokker i senga til Mimmi. Så¨utrolig typisk. Hun var helt fra seg når hun ikke fikk disse, men sovnet fort i etterkant. Det har gått fint de andre nettene også. Hun har spurt etter den, men godtar at hun har gitt den til nissen. Så denne smokkeslutten ble veldig vellykket!

1. juledag var vi i familieselskap hos onkelen min. Det var masse god mat og hygge rundt bordet. Vi hadde også en musikkquiz, og alle i vår familie har høyt konkurranseinstinkt, så dette var veldig gøy. Vi dro derfra 20.30, og Linnea hadde vært så i godt humør hele kvelden. Vi kommer hjem og hun sovner med engang. Men så våkner hun i 23-tiden med omgangssyke. Det var helt uventet. Ikke hadde vi vært i nærheten av noen med omgangssyke heller. Huff det var helt forferdelig å se stakkars lille med dette. Det er første gang hun har hatt, og hun forstod jo ingenting. Vi måtte jo ta henne i dusjen og hun skalv og gråt, følte meg som verdens verste mamma. Etter dusj og vask av dyner/puter og vegger, sovnet hun igjen. Det tok en halvtime- time så skjedde det samme igjen. Huff forferdelig når de små er syke. Heldigvis er hun i mye bedre form nå. 2. juledag ble dermed veldig rolig for alle før jeg dro på kveldsvakt. 

I går hadde vi svigermor og Sigve sin tante på middagsbesøk. Vi hadde fisk, og det var veldig deilig etter så mange tunge middager etter hverandre. Linnea fikk pakke av tanten til Sigve, og da trodde hun det var julaften igjen, hehe. I dag har jeg vært på jobb, mens Linnea og Sigve har kost seg hjemme. Nå er frøkna i seng, og vi skal kose oss med biff og et glass rødvin. Håper dere får en fin fredagskveld. Her kommer noen bilder fra julen;

 

Linnea dansende i den nye kjolen hun fikk til jul!

Julaften hos mamma og pappa. 

Der kom nissen!

Veldig fornøyd med gavene. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg