Livsstilsendring

Hei!

Idag har jeg startet med noe helt nytt. Jeg har fått flere tips om dette, så i dag har jeg bestemt meg for å starte. Jeg har begynt med lavkarbo. Jeg har hørt mye forskjellig angående dette, og har vært veldig skeptisk til det. Men i det siste har jeg fått mer og mer øynene opp for det. Jeg har fått flere tips fra personer som har vært plaget med leddsmerter og stivhet som har forsøkt dette og har en helt annen hverdag! Så da tenkte jeg at det er verdt et forsøk. Jeg har sett flere i grupper som har gått på lavkarbo i lang tid og fått mindre smerter og stivhet, og i julen har de spist vanlig kost og alle plagene er kommet tilbake. Dette blir spennende! Vi var på butikken i går og kjøpte mye ingredienser, og er i dag klare for livsstilsendringen. Jeg har startet dagen i dag med noe som heter fettkaffe! Høres helt forferdelig ut, så jeg måtte ta det i et konjakkglass og late som jeg drakk kaffe og baileys i stedet, hehe. 

 

 

Det var faktisk ikke så ille som det hørtes ut som, heldigvis! Var ganske nøytralt i smaken. Ønsk meg lykke til og hvis dere har noen tips så kom gjerne med det. 

Idag skal jeg på kafè med en venninne jeg ikke har sett på lenge! Det blir veldig hyggelig å se henne igjen. Så får vi se om det finnes noe som passer innunder lavkarbo der. Ønsker dere en fin fredag!

– Isabel

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg