En liten oppdatering

Hei!

Nå har det vært stille fra meg en stund. Jeg har rett og slett ikke hatt overskuddet til å skrive. Den siste tiden har jeg følt meg ganske så tom og egentlig litt irritert. Irritert på helsevesenet fordi jeg ikke kommer meg noen vei. Jeg vet at det ikke er deres skyld. Når det ikke vises så gjør det jo ikke det. Men når jeg har et slikt symptombildet og identisk som min mor, så bør man jo komme litt lenger føler jeg. Jeg har også vært irritert på meg selv, da jeg følte jeg ikke fikk sagt alt når jeg var hos revmatologen. Jeg konsentrerte meg heller om å ikke begynne å gråte og det resulterte i at jeg ikke fikk med meg alt hva hun sa. Og hva så hvis jeg hadde vist litt følelser der inne egentlig? Jeg angrer også på at jeg ikke hadde mannen min med inn, men ba han vente på venterommet. Men det går jo ikke an å tenke på det nå, gjort er gjort.

Jeg har egentlig bestemt meg for å legge det bak meg, ikke tenke noe mer på utredning og heller bare ta det som det kommer. Jeg orker ikke å bruke mer energi på å kjempe for en diagnose når det sier stopp uansett hvor jeg kommer. Jeg har tenkt tanken å høre med legen om LDN – lavdose naltrekson. Det er ikke godt nok forsket på, derfor er det også mange leger som ikke foreskriver dette. Poenget med LDN er at den skal øke endorfinnivået og endorfiner jo kroppens naturlige morfin. Når jeg var på Jeløy var det noen som gikk på dette. De hadde fått et helt nytt liv i etterkant. Ingen smertestillende lengre, og tilbake i 100 % jobb fra å være ufør. Det høres jo helt fantastisk ut! Men det er visst like mange (om ikke flere) som ikke merker effekt som de som merker effekt. Er det noen som har noen erfaring med dette? Vil veldig gjerne høre isåfall.

Nå har jeg gått på lavkarbo i 2 uker i dag. Jeg merker foreløpig ikke noe forskjell i smerter, men jeg synes faktisk stivheten har avtatt noe. Det er en helt fantastisk følelse bare det! Kroppen er jo ikke helt vant med det enda heller, så jeg håper det kommer flere positive resultater ut av dette. Det er gøy når man faktisk merker litt bedring i kroppen! Det har gått veldig greit med endringen egentlig. Vi har spist masse god mat. Det eneste jeg synes er litt vanskelig er noe raskt når man er på farten og på jobb osv. Det krever mye mer planlegging nå. Foreløpig har det gått fint. Jeg har lagd omeletter dagen i forveien til å ha med meg til lunsj på jobb. I går var jeg på roadtrip med mamma, og da hadde jeg lagd meg en salat hvis jeg skulle bli sulten. Men det hadde vært deilig å kunne ta seg en bar eller en banan til tider, men sånn er det. Jeg håper dere får en fin fredag og god helg!

– Isabel 

 

6 kommentarer
  1. Jeg har brukt LDN for fibromyalgi i fem år og hadde god effekt av det! Men nå må det sies at jeg var mye i aktivitet og trente i tillegg. Trening er min medisin! Har også møtt mange som ikke hadde god effekt av ldn. Det må sikkert bare prøves! Lite bivirkninger, så det skader ikke! 🙂

  2. Hei. Innebærer lavkarbodietten å kutte sukker? Jeg har kuttet sukker og hvetemel og har omtrent ikke betennelse lenger. Mvh Hege Levin

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg