Sykdom

God kveld!

Da er sykdommen kommet hit i hus. Jeg startet egentlig på onsdag, men har klart å være på jobb. I dag måtte jeg gå hjem fra kveldsvakt. Jeg har ikke stemme og feber. Veldig kjedelig. Sigve er så snill som pleier sin syke kone og har laget rundstykker lavkarbostyle! De ble veldig gode. Hvertfall det lille jeg smaker, hehe. Nå skal vi se The voice også blir det tidlig natten. Ha en fin kveld!

Bursdagsfeiring med bildedryss

God kveld!

Dette har vært en travel helg. Jeg har jobbet siden onsdag, men i dag har jeg endelig hatt fri. Linnea er tre år i dag og det har blitt feiret fra morgen til kveld! Dagen startet med bursdagssang, pakker og frokost på sengen. Det vil si muffins, yoghurt og sjokolademelk, Linneas favoritter. Det får være lov når man har bursdag.

  

 

Sigve og jeg har laget Minni Mus kake til Linnea, da det er favoritten om dagen. Jeg har hatt kveldsvakt både fredag og lørdag, så dette har blitt gjort etter disse. Det har blitt noen lange kvelder de siste dagene. Det er første gang vi prøver oss på en kake med sukkerpasta, så det var spennende. Jeg er virkelig dårlig med hendene, så jeg må si jeg faktisk ble litt imponert over sluttresultatet, hehe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                         Det var sjokoladekake med sjokoladesmørkrem inni. Med sukkerpasta ble sluttresultatet slik.

 

Det ble nok kaker!

 

Vi pyntet stuen i Linneas favorittfarge, nemlig rosa!

 

 

Det ble en veldig vellykket feiring! Linnea har lagt seg etter en lang dag med mange inntrykk. Hun har fått masse og mye oppmerksomhet! Nå skal vi se farmen kjendis og kose oss med noe godt. Jeg har heldigvis kveldsvakt i morgen, og gleder meg til en rolig start på dagen. Ønsker dere en fin kveld!

-Isabel

 

En rar dag

God formiddag!

I dag er en litt rar dag. For en time siden ble nemlig den ene pusen vår hentet. Vi adopterte to katter i oktober 2017. Vi hadde lyst på katt og vi synes det var en veldig fin måte å få dette på. Da redder vi jo nemlig ikke bare de to, men to til da de får plass til flere hos seg. Vi skullle egentlig bare ha en, men det var to pusejenter som var så gode venninner så vi tok begge to. De er begge fra to forskjellige, men stygge saker og vi visste vi måtte gi dem tid på å bli trygge. De har aldri blitt helt trygge hos oss. Vi kan kose med de hvis de kommer til oss, men så fort man gjør en bevegelse så hopper de avgårde og under sofaen. Det er så fælt når Linnea ønsker å gi dem kos og de bare løper avgårde. Den ene pusen, Aurora, har blitt mer trygg den siste tiden. Men den andre, Fiona, har trekt seg mer og mer tilbake. Nå har vi gitt dem veldig lang tid, så det var nå på tide og finne et annet hjem til Fiona uten barn. Jeg tror derfor Aurora kommer til å blomstre mer, nå som de ikke har trygghet i hverandre også. Det er selvfølgelig veldig rart, men jeg tror Fiona kommer til å få det bedre i det nye hjemmet. Det nye hjemmet er en enslig dame uten barn. Det blir veldig spennende å se hvordan det blir med en katt her nå.

Jeg har fri i dag og det er endelig litt sol ute igjen! Jeg skal snart gå tur til barnehagen for å hente Linnea. Ønsker dere en fin tirsdag!

Ny uke

God kveld!

I dag har jeg hatt fri, og det var veldig godt etter denne helgen. Jeg skulle egentlig hatt arbeidshelg nå, men har byttet den til neste på grunn av bursdagen. Det var veldig gøy, men nå blir det seks dager på rad fra onsdag. Det blir en fin prøvelse til å starte i 100% jobb igjen da. Jeg begynte i 60% i januar. Det har fungert fint hittil! Jeg skal prøve meg i 80% jobb fra 1. mars. Det blir veldig spennende, og jeg er endelig ett skritt nærmere å være tilbake i 100% jobb!

De siste ukene har jeg fungert bedre i hverdagen. Jeg tror nok det er en kombinasjon av lavkarbo og litt mer stabilt vær. Men jeg tror også jeg begynner å merke effekt av LDN. Dette er veldig gøy. Jeg har ikke tatt noen form for opiater siden oppstart av lav dose naltrekson. Jeg har kun tatt Paracet, Ibux og smurt meg masse med hestesalve. Før fungerte ikke Paracet og Ibux i det hele tatt, det var som sukkertøy, men nå gjør det faktisk det! Jeg er så glad. Jeg håper at jeg vil få enda mer effekt, men dette er hvertfall en start, og en veldig god en også!

I dag har jeg vært hos fysioterapeuten. Jeg fikk hvile litt i etterkant, så dro vi på bytur etter barnehagen. Vi har nemlig kjøpt nye briller til Linnea. De forrige hun hadde dugger så veldig, både inne og ute. I barnehagen må de ofte ta de av, da hun ikke ser noe. Hun valgte de brillene hun har nå selv, og hun elsker de! Hun ville ikke ha nye, og mente de var blitt bedre. De har ikke det altså, men rosa og lilla briller slår ingenting. Vi måtte ha med neseputer, slik at de vil stå mer ut. De som finnes av disse er selvfølgelig ikke like fine. Hun godtok de hvertfall, så får virkelig håpe at hun vil bruke de når hun skjønner de ikke dugger så mye.

Nå er det the voice på skjermen og avslapning. Ønsker dere en fin kveld!

-Isabel

Surprise

God kveld!

I går var mannen 30 år, og i den anledning arrangerte jeg en surprisefest for han. Det ble veldig vellykket. Vi hadde først broren min og kjæresten på middag før vi skulle på en fest nede på et lokale i nærheten av oss. Da vi kom ditt stod alle vennene hans der og gratulerte han med den store dagen! Han ante ingenting så det var veldig gøy. Det som er kjedelig med å arrangere på lokale er all ryddingen man må gjøre før man kan dra hjem. Det er ikke fristende å dra tilbake dagen derpå før kl 12 og gjøre dette ihvertfall. Vi var hjemme halv seks, så dagen i dag har bestått av sofasitting. Linnea har vært hos mine foreldre i helgen, så hun kom hjem i fire-tiden. Man kjenner at dagen derpå ikke er den samme som før man fikk barn, hehe. Det har blitt en del barne-tv i ettermiddag, det får være greit innimellom. Her kommer noen bilder fra lokalet;

 

Nå er vi klare for farmen kjendis og hamburger med ostechips til. Ønsker dere en fin  kveld!

-Isabel

Bursdagsmorgen

God morgen!

I dag er mannen min 30 år, og det må feires med stil. Vi startet dagen med champagnefrokost. Jeg hadde bestilt frokost fra morgenlevering, og laget vafler. Det ble en koselig frokost på sengen.

 

       

Bursdagsgaven var en bomberjakke, to t-skjorter og sko. Dette falt i smak. Han sliter ut sko etter fem minutter, så her er det stort forbruk, hehe. Vi har barnefri i helgen, så det blir en lang og deilig morgen på oss. I ettermiddag får vi besøk av broren min og kjæresten på middag. Så skal vi på en fest senere i kveld. Håper dere får en fin lørdag!

  • – Isabel

Valentines day

God kveld!

I dag er det alle hjerters dag. Det er en dag vi egentlig ikke pleier å feire i noe stor grad. Jeg gav en liten oppmerksomhet til mannen i vårt liv. Ikke noe større enn en pakke med melkehjerter og et kort. Feirer dere denne dagen?

                                                                    

Valentines day eller alle hjerters dag handler jo mer om å fortelle at man er glad i dem rundt seg.

I dag har den ene katten vår, Aurora, vært hos dyrlegen. Hun har vært i narkose for å sjekke tennene sine, som viste seg og ikke være bra stakkars. Vi må tilbake å trekke flere tenner og vi skal begynne med smertestillende hver dag. Huff, ikke noe gøy når de har det vondt.

    

Dette er Aurora.

I kveld er det kun avslapning som står på planen. Ønsker dere en fin kveld!

  • – Isabel

Bytur

God kveld!

Da ble plutselig min blogg overført til ny publiseringskanal, og jeg skjønner svært lite enda. Jeg håper jeg kommer fort inn i det! Det er ikke verst at jeg skjønte hvordan jeg publiserte mitt første innlegg her da.

I dag har jeg hatt fri og min mamma og jeg har vært i byen for å gjøre noen ærender. Jeg har til og med fått kjøpt meg noen nye klær. Det er ikke verst, da det som regel er Sigve eller Linnea jeg handler til hvis jeg er på shopping. Det ble en koselig dag med kafébesøk.

Vi har hatt bilen vår på eu-kontroll i dag, og den ble heldigvis godkjent. Det burde jo egentlig bare mangle, da vi kjøpte denne i november. Man vet jo aldri. Nå har vi hatt to biler til eu-kontroll som vi har sendt videre til vraking innen ett par måneder. Det var selvfølgelig eldre biler som hadde gått en del da.

Nå er Linnea i seng og vi skal se litt serie. Ha en fin kveld!

– Isabel

Morsdag

God kveld!

Gratulerer med morsdagen til alle flotte mødre der ute! Det er fint at vi har en dag hvor vi kan bli hedret litt, det synes jeg at vi fortjener. I dag ble jeg vekket av Linnea og Sigve med gave og kort på sengen. Det var så koselig! 

 

        

 

Jeg fikk denne vesken i gave. Jeg ble så fornøyd! Jeg har en lik i beige, men Linnea har ødelagt glidelåsen på den. Det var nok det hun tenkte på når hun var shopping, hehe. Vi hadde en deilig og lang frokost som inneholde blant annet lapper, bacon, cloudbread og annet godt pålegg. Jeg er heldig. Vi tok en tur på badeland etter frokost. Linnea storkoste seg med alle skliene. I ettermiddag var vi ute og spiste med mamma, pappa og min fetter. Mamma hadde vunnet gratis morsdagsmiddag, så det var veldig hyggelig. Nå skal vi kose oss med litt kveldsmat og Farmen kjendis. Ønsker dere en fin kveld videre!

 

Jeg er veldig glad for at jeg er mammaen din<3

– Isabel 

Sykedag

God kveld!

Idag har det blitt en svært rolig dag. Jeg har vært hjemme med Linnea som har hatt feber. Heldigvis begynner hun å bli bedre! Idag har det vært så nydelig vær ute, og det er virkelig etterlengtet etter mange dager med snø/regn/sludd. Det er så typisk at den ene finværsdagen som var meldt må tilbringes inne. Men man kjenner allikevel at det gjør noe med humøret ved å se solen da. Ettersom jeg begynte på LDN i går, har jeg måtte holde meg unna opioder. Jeg har derfor brukt en salve, kalt hestesalve, for alt det er verdt. Den gir en veldig brennende følelse, og den hjelper faktisk noe! Den er selvfølgelig bare og få tak i utlandet, så jeg må bruke den med omhu. 

 

 

Vi har hatt cheeseburger i kveld, noe som var veldig godt! Selvfølgelig var brødet lavkarbo, og det tok bare 90 sekunder å lage det. Nå er det The Voice på tven og bena på bordet. Ønsker dere en fin fredagskveld!

– Isabel