Bytur

God kveld!

Da ble plutselig min blogg overført til ny publiseringskanal, og jeg skjønner svært lite enda. Jeg håper jeg kommer fort inn i det! Det er ikke verst at jeg skjønte hvordan jeg publiserte mitt første innlegg her da.

I dag har jeg hatt fri og min mamma og jeg har vært i byen for å gjøre noen ærender. Jeg har til og med fått kjøpt meg noen nye klær. Det er ikke verst, da det som regel er Sigve eller Linnea jeg handler til hvis jeg er på shopping. Det ble en koselig dag med kafébesøk.

Vi har hatt bilen vår på eu-kontroll i dag, og den ble heldigvis godkjent. Det burde jo egentlig bare mangle, da vi kjøpte denne i november. Man vet jo aldri. Nå har vi hatt to biler til eu-kontroll som vi har sendt videre til vraking innen ett par måneder. Det var selvfølgelig eldre biler som hadde gått en del da.

Nå er Linnea i seng og vi skal se litt serie. Ha en fin kveld!

– Isabel

8 kommentarer
  1. Er også endelig blitt overført, jeg forsto litt mer og alt var ikke like nytt da jeg har vært på wordpress.org også så det var nesten omtrent likt det . Bra du har kommet fort inn i det, du skal se du liker det nye 😀
   Så bra det ble en bra bytur!

  2. Takk for koselig kafébesøk idag Isabel 😍 det ble litt i tøffeste laget med bytur, så her har det vært stille rolig fra meg i ettermiddag og kveld 🙈🙈🙈
   Blir tidlig natta og håper på bedring til imorgen 😳😂👍

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg