En liten nedtur

God kveld!

Det har vært så deilig vær de to siste dagene! Vi hadde årets første utelunsj i går! Det ble gjentatt i dag. Været nytes til det fulle! Etter kurset i dag gikk jeg hjem til ferie. Så deilig med en uke fri sammen med familien. Vi skal en tur på hytta på lørdag, så det blir deilig å komme seg litt vekk fra hverdagen.

Jeg har følt meg som en verdensmester de siste ukene. Det har vært så deilig å kjenne på følelsene å komme på topp igjen. Samtidig går man og kjenner på redsel, redsel for å komme tilbake der man var. Det er et sted jeg absolutt ikke vil igjen. Men jeg tenker over alt hva jeg gjør; hva om dette gjør at jeg kommer tilbake? Jeg har trent litt i det siste, og jeg er veldig nervøs for å gjøre noe feil. Alle snakker om at jeg ikke må gå for fort frem og at jeg må ta det de ro. Jeg vet at jeg må det, men når jeg først kjenner på at jeg «kommer tilbake» vil jeg gjøre alt jeg har gått glipp av. Jeg vet også at det kommer etterhvert hvis jeg tar meg tid, men det er vanskelig å begrense meg. Men jeg føler jeg er flink til det også, jeg gjør det jeg føler jeg er klar for. Det som er veldig kjedelig er at jeg kommer til å skylde på meg selv hvis jeg blir dårlig igjen.

Den siste uken har jeg skeiet ut noen dager. Både i helgen og i går. Jeg har våknet flere ganger i natt fordi knærne er så stive. Så stive og smertefulle som de har vært. Jeg slet med å gå i trapper og å sette meg ned igjen. Det er så forferdelig skuffende! Jeg håper og tror at det er fordi jeg har skeiet ut, og at det vil bli bedre hvis jeg er streng igjen. Men da kommer også tankene; skal jeg aldri kunne skeie ut uten å få forferdelige dager i etterkant? Jeg håper det går fort over igjen!

Nå er det ferie, og jeg håper at jeg er tilbake på topp igjen om en uke!

– Isabel

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg