Evaluering av LDN

God kveld!

I dag har jeg vært hos legen igjen. Det har nå gått fire uker siden jeg begynte på LDN, og det var nå tid for en evaluering. Jeg kunne med glede si at jeg har hatt en positiv effekt! Spesielt den siste uken har jeg kjent på mye mindre behov for smertestillende og økt energi, og jeg er lykkelig over det! Jeg har som nevnt tidligere ikke tatt b-preparater siden oppstart av LDN, men jeg har også trappet ned Paracet og Ibux. Og noen dager til og med droppet det! Det er virkelig en stor bragd da Paracet og Ibux bare for noen uker siden var som sukkertøy. Det er så deilig å kjenne på de følelsene!

Jeg har også kommet et steg nærmere målet mitt; jeg startet i 80% stilling på fredag som var. Nå begynner jeg å nærme meg full stilling, og jeg kjenner på følelsen som mer tilstrekkelig. Det er ikke til å legge under en stol at jeg hater å være sykemeldt. Jeg går med en dårlig samvittighet hele tiden. Mitt største ønske er å kunne fungere i 100% stilling som før og å kunne strekke til både på jobb og hjemme.

Et annet tema som har streifet tankene mine den siste tiden er barn. Jeg har kjent på et sterkt ønske om et barn til de siste månedene. Noe som var veldig usikkert for en tid tilbake. Jeg synes fortsatt det er veldig skummelt å tenke på. Jeg er livredd for å komme tilbake der jeg var, komme så langt ned i kjelleren som jeg var. En annen ting som også stopper meg er at hvis jeg blir gravid må jeg stoppe med LDN og også med strengt lavkarbo. Det er disse to tingene som har hjulpet meg opp der jeg er i dag. Graviditet blir med tankene en stund til, men det er godt å kjenne på ønsket igjen. Først og fremst skal jeg komme meg tilbake i 100% stilling, og håper at det fungerer fint!

 

 

Håper dere får en fin kveld.

-Isabel

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg