Ferie

God kveld!

I dag har jeg hatt fri eller egentlig ferie da! Jeg har vært hos fysioterapeuten i dag. Hun har jobbet veldig rundt knærne så håper det hjelper! Mamma og jeg har vært en tur i byen for å gjøre ett par ærender. Vi har blant annet levert bunadskjortene så de blir ferdig renset til 17. Mai. Så har vi kost oss med lunsj hjemme hos de.

I morgen reiser vi til Rauland. Det er en enkel hytte uten strøm og innlagt vann, så nå skal luksusen legges på hylla for noen dager. Det er ikke vinterparkering der, så det blir trasking i snø opp svært tunge bakker med all bagasjen opp til hytta. Etter Linnea kom til verden har vi snakket om at vi må ha snøscooter hvis vi skal opp til vinteren på grunn av min kropp. Da jeg følte meg bedre den siste tiden ønsket jeg å prøve de tunge bakkene uten hjelp. Det er så typisk at knærne har blitt så stive og vonde som de har blitt de to siste dagene. Men jeg er innstilt på å prøve, så får vi bare se hvordan det går. Jeg gleder meg til å komme opp i fjelluften og vekk fra hverdagsmas.

Nå skal vi kose oss med hjemmelagd pizza og the voice. Ha en fin kveld!

2 kommentarer
  1. Kos dere masse på hyttetur 🥰 håper formen blir bedre med noen deilige feriedager 🤔 godt å komme seg vekk litt 🤩 god bedring 💓

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg