Ny uke

God kveld!

I dag har jeg hatt fri, og det var veldig godt etter denne helgen. Jeg skulle egentlig hatt arbeidshelg nå, men har byttet den til neste på grunn av bursdagen. Det var veldig gøy, men nå blir det seks dager på rad fra onsdag. Det blir en fin prøvelse til å starte i 100% jobb igjen da. Jeg begynte i 60% i januar. Det har fungert fint hittil! Jeg skal prøve meg i 80% jobb fra 1. mars. Det blir veldig spennende, og jeg er endelig ett skritt nærmere å være tilbake i 100% jobb!

De siste ukene har jeg fungert bedre i hverdagen. Jeg tror nok det er en kombinasjon av lavkarbo og litt mer stabilt vær. Men jeg tror også jeg begynner å merke effekt av LDN. Dette er veldig gøy. Jeg har ikke tatt noen form for opiater siden oppstart av lav dose naltrekson. Jeg har kun tatt Paracet, Ibux og smurt meg masse med hestesalve. Før fungerte ikke Paracet og Ibux i det hele tatt, det var som sukkertøy, men nå gjør det faktisk det! Jeg er så glad. Jeg håper at jeg vil få enda mer effekt, men dette er hvertfall en start, og en veldig god en også!

I dag har jeg vært hos fysioterapeuten. Jeg fikk hvile litt i etterkant, så dro vi på bytur etter barnehagen. Vi har nemlig kjøpt nye briller til Linnea. De forrige hun hadde dugger så veldig, både inne og ute. I barnehagen må de ofte ta de av, da hun ikke ser noe. Hun valgte de brillene hun har nå selv, og hun elsker de! Hun ville ikke ha nye, og mente de var blitt bedre. De har ikke det altså, men rosa og lilla briller slår ingenting. Vi måtte ha med neseputer, slik at de vil stå mer ut. De som finnes av disse er selvfølgelig ikke like fine. Hun godtok de hvertfall, så får virkelig håpe at hun vil bruke de når hun skjønner de ikke dugger så mye.

Nå er det the voice på skjermen og avslapning. Ønsker dere en fin kveld!

-Isabel

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg