Påskedager

For noen herlige dager! Det har vært så deilig vær de siste dagene, jeg blir så glad! I dag har vi hatt 20 grader, det er jo faktisk helt sykt.

Påskeferien til Linnea startet på mandag. Mandag var hun hjemme med farmor mens Sigve og jeg var på jobb. Tirsdagen hadde jeg fri og Linnea, Mimmi og jeg var på lekeplassen og stranda. Selvfølgelig den ene dagen jeg hadde fri var det overskyet og surt. Det slår ikke feil det, hehe. Det var deilig i begynnelsen, men mamma og jeg hadde kledd oss etter dagene i forkant som ikke var helt riktig den dagen.. Det ble en lang dag ute selvom, før vi fikk lurt med oss Linnea inn igjen!

I går hadde jeg kveldsvakt, så Linnea og jeg trillet tur ned til stranden. Da var det en helt annen temperatur enn dagen i forveien. Det var så deilig! Vi lagde sandslott og koste oss med lunsj i det fri før vi ruslet opp igjen. Jeg kjente jeg var ganske sliten da jeg kom hjem igjen, men jeg kom meg gjennom kveldsvakten.

I dag har jeg vært på tidligvakt. Vi har lagd en koselig dag med manikyr og påskequiz for beboerne. Etter jobb var det grilling som stod på planen. Det var nemlig 20(!) grader ute! Noe så herlig. Jeg fikk besøk av en venninne, som også Linnea ser så opp til! Hun skal ha med hun på alt. Trampolina ble satt opp, og vi fikk prøvehoppet den  for i år. Nå blir det en rolig kveld før jeg har siste dagvakt denne uken i morgen. Ha en fin kveld!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg