Søndagstur

God kveld!

Håper dere har hatt en fin helg. Det har hvertfall vi! Fredag var jeg og min mor i Sverige. Jeg fikk hamstret mye, og det var deilig å spare en del på all maten. Det er nemlig ikke billig med lavkarbokosthold, eller hvertfall hvis du skal lage litt erstatninger for brød osv. Kjenner jeg blir litt lei av bare grønnsaker og fisk/kjøtt/kylling osv. Fredag skeiet jeg ut både med mat og godteri, og merket det på kroppen dagen derpå. Jeg var mye mer stiv i går. Det er deilig å merke at kostholdet har så mye og si for kroppen, da er det enklere å holde motivasjonen oppe!

I går var vi på skogstur med flere vennepar og deres barn. Vi grillet pølser på bål og koste oss med kakao og diverse godt. Barna fikk lekt masse og det ble en vellykket dag. Det eneste negative var at det var en veldig sur vind.

I dag har Linnea og jeg vært på langtur. Vi koste oss med lunsj ute i barnehagen hennes. Videre gikk vi natursti som barnehagen til Linnea har laget tidligere. Så gikk vi lang tur på tilbakeveien. Det er så deilig å kjenne på å bruke kroppen igjen. Det var i tankene mine nesten hele tiden hvor heldig jeg er som har kommet meg såpass opp igjen, og fått endret livet drastisk til det positive! Man setter virkelig pris på små ting som for eksempel å dra på besøk til venner, etter man har vært så langt nede. Nå er det natta for Linnea og vi skal kose oss med serie.

 

Ha en fin kveld!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg